недеља, 26. јануар 2020.

Планирани радови на водоводној мрежи

Потрошачи у улицама Цвијићевој (од Старине Новака до Јаше Продановића), Драже Павловића (од Ђушине до Цвијићеве), Велбушкој и Станоја Главаша остаће без воде сутра од 8 до 18 сати због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, најављено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у уторак, 28. јануара, од 8.30 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у улицама Бајдиној, Црвенa звездa, Златиборској, Зелено брдо, Николе Вулића, Стеве Варгаша, Келтској, Трибалској, Жидоварској, Ивана Радовића, Аписовој, Забрђанској, Слободана Принципа, 1. новембра, Петра Колендића, Сингидунумској и Дрежничкој улици.

У општини Раковица ће такође због планираних радова на водоводној мрежи у уторак од 8 до 17 сати без воде бити потрошачи у улицама Луке Војводића, Годоминској, Миле Димић, Водице, Снежане Хрепевник, Милице Српкиње, Гусларској, Какањској, Космајског одреда, Рујица, Старца Милије, Пилота Ратка Јовановића, Др Миливоја Петровића и Краљице Јелене.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.