субота, 4. децембар 2021.

„Градска чистоћа” се извињава Београђанима због неиспражњених контејнера

ЈКП „Градска чистоћа” обавештава грађане Београда да је услед блокада које су се појавиле на неколико локација у граду дошло до отежаног рада екипа предузећа. Посебно је отежано одношење смећа у општинама Стари град, Врачар, Савски венац и Нови Београд због чега телефони на погонима предузећа бедспрекидно звоне, саопштено је из овог предузећа.

ЈКП „Градска чистоћа” моли Београђане да уколико примете да смеће из њиховог краја није однето и да су контејнери пуни, имају разумевања јер екипе камионима, нажалост, не могу да приђу судовима за одлагање отпада и испразне их. Екипе ће одмах по завршетку блокада празнити контејнере до којих нису могли да стигну. 

– Потрудићемо се да најбрже што може испразнимо судове до којих у овом тренутку не можемо да дођемо. Извињавам се свим Београђанима и у своје и у име „Градске чистоће” што нисмо у могућности да у потпуности обавимо посао. Молим Београђане за разумевање и обећавам да ће наше екипе остати дуже на послу, колико год то буде требало, како би га на крају завршиле. Апелујем на све који блокирају улице да пропуштају камионе „Градске чистоће”, јер то су људи који само раде свој посао и није у реду да буду жртве политичких циљева – рекао је директор ЈКП „Градска чистоћа” Марко Попадић.