четвртак, 23. јун 2022.

Промена режима рада линија јавног превоза током извођења радова у Улици Маријане Грегоран

Током радова на изградњи електроенергетског и телекомуникационог вода у Улици Маријане Грегоран доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, од 24. јуна до 6. августа.

Радови ће потпуно затворити Улицу Маријане Грегоран у делу од Војводе Мицка Крстића до Улицe хусинских рудара, саопштили су данас из Секретаријата за јавни превоз.

Возила са линија 16 и 23 ће у оба смера саобраћати улицама Вишњичком, Миријевским булеваром, Маријане Грегоран, Салвадора Аљендеа и даље редовним трасама.

Возила са линије 25 у смеру ка Карабурми саобраћаће улицама: Вишњичком, Миријевским булеваром, Маријане Грегоран, Салвадора Аљендеа и даље редовном трасом, док ће у смеру ка граду саобраћати улицама: Салвадора Аљендеа, Маријане Грегоран, Миријевским булеваром, Вишњичком, Војводе Мицка Крстића, Маријане Грегоран, Драгослава Срејовића, Мије Ковачевића и даље редовном трасом. 

Возила са линије 32Н ће у оба смера саобраћати улицама: Вишњичком, Миријевским булеваром, Маријане Грегоран, Салвадора Аљендеа до окретнице „Карабурма 2”, Салвадора Аљендеа, Маријане Грегоран, Миријевским булеваром и даље редовном трасом.

Возила са наведених линија ће на измењеном делу трасе користити постојећа стајалишта и новоуспостављена стајалишта, наводи се у саопштењу.