среда, 3. август 2022.

Промена режима рада линија јавног превоза због радова у Угриновачкој улици

Током извођења радова на редовном одржавању Угриновачке улице у Земуну, на делу између улица Бранка Пешића и Филипа Вишњића (Фаза 1), од 6. до 16. августа доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз.

Радови подразумевају затварање за саобраћај предметне деонице, при чему ће се возила јавног превоза кретати на следећи начин:

– возила са линије 45 ће у оба смера, на делу од раскрснице улица Горњоградске и Угриновачке до раскрснице улица Првомајске и Херцеговачке, саобраћати улицама Угриновачком, Горњоградском, Првомајском, Херцеговачком и даље редовном трасом;
– возила са линијa 81, 81Л, 83 и 85 ће у оба смера, на делу од раскрснице улица Горњоградске и Угриновачке до раскрснице улица Филипа Вишњића и Угриновачке, саобраћати улицама Угриновачком, Горњоградском, Првомајском, Раде Кончара, Угриновачком и даље редовним трасама.

Возила ће на измењеном делу траса користити сва постојећа стајалишта, као и новоуспостављена стајалишта:

– у смеру према Првомајској улици: стајалиште „Горњоградска 1”, на позицији ЕДБ стуба који се налази око 40 метара после раскрснице са Угриновачком улицом и стајалиште „Првомајска 1”, на позицији ЕДБ стуба који се налази око 60 метара испред раскрснице са Првомајском улицом;
– у смеру према граду: стајалиште „Првомајска 1” у Горњоградској улици, на позицији ЕДБ стуба који се налази око 40 метара после раскрснице са Првомајском улицом.