четвртак, 29. септембар 2022.

Измена јавног превоза због радова у Булевару Николе Тесле

Током извођења радова на редовном одржавању, у Булевару Николе Тесле доћи ће до промена у раду линија јавног превоза. Радови ће се изводити по фазама, најављено је из Секретаријата за саобраћај.

Фаза 1 – затварање десне коловозне траке, гледано у смеру ка Земуну, на делу од Улице ушће до првог прилаза Палати „Србија” од 3. до 8. октобра. За време радова у овој фази, возила са линија 15, 84, 704, 706 и 707 ће се кретати двосмерно коловозном траком која је у редовном режиму намењена за саобраћај према граду. Возила са 60Л ће се у смеру ка топлани кретати редовном трасом, а у смеру ка Зеленом венцу трасом линије 60, односно из Улице сајмиште ће саобраћати Булеваром Михајла Пупина и даље редовном трасом.

Фаза 2 – затварање десне коловозне траке, гледано у смеру ка Земуну, на делу од првог прилаза Палати „Србија” до Улице трешњиног цвета од 9. до 13. октобра. Током извођења радова у овој фази, возила са линија 15, 84, 704, 706 и 707 ће се кретати двосмерно коловозном траком која је у редовном режиму намењена за саобраћај према граду.

Стајалиште „Палата Србија” – смер ка Земуну, привремено се измешта на позицију око 70 метара испред редовне позиције.