четвртак, 29. септембар 2022.

Због радова у Булевару деспота Стефана измена режима јавног превоза

Због редовног одржавања Булевара деспота Стефана (Стари град), на делу од Скадарске до Цетињске улице, као и поплочавања тротоара у висини окретнице „Трг републике”, од 1. до 20. октобра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови подразумевају заузеће предметне деонице и тротоара Булевара деспота Стефана на делу од зоне раскрснице са Француском улицом до зоне раскрснице са Улицом браће Југовића, због чега ће се возила јавног превоза кретати измењеном трасом.

Возила са линија 16, 27E, 35, 58 и 95 и минибус линије E6 ће у смеру ка Новом Београду и Железнику саобраћати Булеваром деспота Стефана, улицама Џорџа Вашингтона, Француском, Тргом републике, Македонском, Дечанском и даље редовним трасама, док ће у смеру ка Панчевачком мосту саобраћати улицама Дечанском, Браће Југовића, Француском, Џорџа Вашингтона, Булеваром деспота Стефана и даље редовним трасама.

Возила са линије 27 ће и даље саобраћати на релацији Студентски трг – Миријево 3, возила са линија 32Е и 43 ће и даље саобраћати на скраћеним трасама до окретнице „Железничка станица (Панчевачки мост)”. Возила са ноћних линија 27Н и 32Н ће саобраћати на релацији од Студентског трга ка Миријеву и Вишњици улицама Васе Чарапића, Македонском, Браће Југовића, Француском, Џорџа Вашингтона и даље редовним трасама, а у супротном смеру редовном трасом, односно Македонском улицом преко Трга републике до Студентског трга.

Возила са ноћне линије 101Н ће саобраћати на релацији од Студентског трга до Падинске скеле улицама Васе Чарапића, Македонском, Браће Југовића, Француском, Џорџа Вашингтона, Булеваром деспота Стефана и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати трасом: Булевар деспота Стефана – Џорџа Вашингтона – Француска – Трг републике – Васе Чарапића – Студентски трг.

Ноћне линије 15Н, 56Н, 202Н, 301Н, 511Н, 704Н и 706Н ће саобраћати као и у претходном привременом режиму.

Возила са линије Е2 ће и даље саобраћати на релацији Студентски трг – Петлово брдо улицама Васе Чарапића, Коларчевом, Теразије, Трг Николе Пашића и даље редовном трасом.