петак, 24. мај 2024.

Измене на линијама јавног превоза током радова на окретници „Земун поље”

Због радова на рехабилитацији аутобуске окретнице „Земун поље”, у Улици Фрање Крча доћи ће до измена у раду аутобуских линија од 25. маја до 28. јуна, најавили су данас из Секретаријата за јавни превоз. 

У наведеном периоду ће доћи до потпуног затварања окретнице због чега ће возила са линија јавног превоза саобраћати измењеним трасама. 

Возила на линији 708 ће саобраћати улицама Јурија Ракитина, Томице Поповића, Бертранда Расела, Душана Мађарчића Корчагина, Браће Крњешевац, Јурија Ракитина и даље редовном трасом. 

Возила на линијама 704, 704Н, 707 и 709 ће саобраћати улицама Јурија Ракитина, Браће Крњешевац, Душана Мађарчића Корчагина, Бертранда Расела, Томице Поповића, Јурија Ракитина и даље редовном трасом.

Возила ЈГП-а ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта, с тим што ће возила са линије 708 као полазно, односно долазно стајалиште користити стајалиште „Фрање Крча” у Улици Душана Мађарчића Корчагина (број стајалишта 1.888), док ће возила са линија 704, 704Н, 707 и 709 као полазно, односно долазно стајалиште користити стајалиште „Фрање Крча” у Улици Бертранда Расела (број стајалишта 2.195), наводи се у саопштењу.