недеља, 29. јануар 2023.

Измена јавног превоза због санације квара на водоводној мрежи у Улици Војислава Илића

Режим рада тролејбуских линија 19, 22 и 29 од данас је оперативно измењен због радова Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација” услед санације квара на водоводној мрежи у Улици Војислава Илића, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Како се наводи, преусмеравањем возила са других линија успостављене су аутобуске линије 22А и 29А од Славије до периферних терминуса. Моторни саобраћај је у функцији у зони радова, док тролејбуси не могу да пролазе. Квар је саниран, али коловоз није враћен у првобитно стање, већ је ров само попуњен земљом и обезбеђен саобраћајном сигнализацијом. Према информацијама из „Београдског водовода и канализације”, сутра ујутру ће радови бити настављени.

Због наведеног, тролејбуси са линије 29 ће у понедељак ујутру саобраћати до Црвеног крста, а линије 19 и 22 биће укинуте до санације коловоза у Улици Војислава Илића.

Оперативно ће од Славије до Медаковића 3 саобраћати аутобуси са ознаком 29А, а од Славије до Крушевачке аутобуси са ознаком 22А.