уторак, 31. јануар 2023.

Радови на водоводној мрежи

Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Стари град, у четвртак, 2. фебруара, од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Кнез Милетиној (од Војводе Добрњца до Гундулићевог венца), Венизелосовој (од Војводе Добрњца до Гундулићевог венца), Цариградској (од Војводе Добрњца до Гундулићевог венца), Будимској (од Војводе Добрњца до Булевара деспота Стефана) и Шантићевој, најављено је из Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација”.

Такође, услед радова „ЕПС Дистрибуције” Београд и прекида у снабдевању електричном енергијом објекта београдског водоводног система, у четвртак од 8.30 до 12 сати воду неће имати ни потрошачи у следећим улицама у насељу Ресник: Едварда Грига, Јелезовачкој, Подавалској (део улице) и Милене Павловић Барили.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна.

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру „Београдског водовода и канализације” на број телефона 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.