Седница Скупштине града Београда

 

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић заказао је за понедељак, 31. јануара, у 10 часова, у Великој сали у згради Народне скупштине Републике Србије, улаз из Улице краља Милана 14, 

36. СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ГРАДА


Пред одборницима ће се наћи Предлог измене и допуне Плана детаљне регулације за део блока између улица Адмирала Гепрата, Кнеза Милоша, Балканске и Немањине, Предлог одлуке о изради плана детаљне регулације за блок између Војвођанске, Сурчинске и Улице Душана Вукасовића.

На дневном реду је и Предлог локалног акционог плана запошљавања Града Београда за 2022. годину, Предлог одлуке о начину контроле нивоа буке из угоститељских објеката на територији града Београда, Предлог закључка о давању сагласности на План рада Секретаријата за послове комуналне милиције за 2022. годину, као и Предлог закључка о давању сагласности на Стратешки план Секретаријата за послове комуналне милиције за период од 2022. до 2025. године.
    
Пред одборницима је и Предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о пречишћавању и дистрибуцији воде.

Комплетан дневни ред седнице може се погледати на сајту Града Београда на линку
https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1791464-sednica-skupstine-grada-u-ponedeljak-31-januara/ .

    Напомена: За седницу Скупштине обавезно је акредитовање. Потребно је да редакције до петка, 28. јануара до 20 часова, на мејл info.pr@beograd.gov.rs акредитују своје новинаре, фотографе и сниматеље.