Дочек одбојкашица

Данас, 16. октобра, испред Старог двора биће организован дочек одбојкашица, поводом освајања златне медаље на Светском првенству.

Одбојкашице ће у Старом двору дочекати градоначелник Београда Александар Шапић, председник Скупштине града Никола Никодијевић и министар омладине и спорта Вања Удовичић

Позивамо све суграђане да испрате овај величанствени догађај и да поздравимо наше шампионке после великог успеха.

Музички програм дочека почиње у 19.15 часова на платоу испред Старог двора. Након DJ наступа „Биг бенд” Дејана Петровића. Појављивање одбојкашица на шампионском балкону очекује се око 20 часова.

Присуство за регистроване и акредитоване медијске куће (сниматељи, новинари и фоторепортери) биће омогућено уз поседовање акредитива својих медијских кућа, акредитивне картице или легитимације (главни улаз у зграду Старог двора).
    
Програм дочека директно ће преносити Радио телевизија Србије.

НАПОМЕНА: Сниматељи и фоторепортери моћи ће да сниме атмосферу у публици са балкона Старог двора пре изласка одбојкашица у 19.40 часова (10 минута). Пре изласка одбојкашица на балкон предвиђено је руковање и заједничка фотографија око 20.05 часова у холу Старог двора. Након тога представници медија ће програм дочека пратити са платоа испред Старог двора, у простору предвиђеном за новинаре.

Изјаве су предвиђене после обраћања са балкона, у холу Старог двора.

Секретаријат за информисање