понедељак, 21. јун 2021.

Бесплатни садржаји за децу Раковице

У Раковици су почеле пријаве за летњи спортски камп намењен ученицима основних школа Раковице, а право пријаве имају сви ученици основних школа са територије ове општине. 

Камп се одржава током јула и августа у Спортском центру Раковица (Улица мајора Добросава Тешића 9) где ће школарци имати прилику да се окушају у школама фудбала, кошарке, рукомета, одбојке, тениса и атлетике. Све тренинге воде акредитовани тренери Дечјег спортског клуба „Панта реи”.

Пријаве за летњи камп трају до 28. јуна 2021. године. Децу је могуће пријавити на имејл адресу: programirakovica@gmail.com или на телефон 011/7850-154. Приликом пријаве неопходно је оставити име детета и родитеља, адресу становања, узраст детета (година или разред) и број телефона. 

Такође, у Центру за културу и образовање Раковица, од 15. јула до 15. августа,  биће организовани бесплатни креативни садржаји за млађе узрасте. Деца ће моћи да похађају ликовну радионицу, школу глуме, певања, балета, гитаре, као и школу фолклора. 

Пријављивање почиње 1. јула и трајаће до 10. јула. Заинтересовани ће моћи да се пријаве путем имејл адресе: kcrakovica@gmail.com  или на телефон 011/3582-493.