петак, 31. март 2023.

Измене на линијама јавног превоза током одржавања „Раковичког карневала”

Током одржавања манифестације „Раковички карневал” доћи ће до измена на појединим линијама јавног превоза у недељу,  2. априла, од 6 до 18 часова, најавили су из Секретаријата за јавни превоз.

У наведеном периоду доћи ће до обуставе саобраћаја у Улици патријарха Јоаникија, на делу од Улице видиковачки венац до зоне раскрснице улица Пилота Михаила Петровића, Патријарха Јоаникија и Кнеза Вишеслава.

Возила са линија 23, 53, 59, 89, 504 и Е2 ће у оба смера од раскрснице улица Пилота Михаила Петровића, Патријарха Јоаникија и Кнеза Вишеслава до раскрснице улица Патријарха Јоаникија и Видиковачки венац саобраћати Улицом пилота Михаила Петровића и Улицом видиковачки венац, те даље редовним трасама. 

Возила са линије 534 ће у оба смера од терминуса „Церак виногради” саобраћати улицама Церски венац, Видиковачки венац (улица која спаја Улицу пилота Михаила Петровића и Патријарха Јоаникија) и даље редовном трасом. На измењеном делу трасе возила ће користити постојећа стајалишта, као и новоуспостављено стајалиште у интерној саобраћајници која повезује улице Пилота Михаила Петровића и Патријарха Јоаникија у смеру према граду, наводи се у саопштењу.