Дочек Новака Ђоковића испред Старог двора

 У понедељак, 11. јула, Тениски савез Србије организује  испред Старог двора дочек најбољег тенисера света, нашег Новака Ђоковића, поводом   седмог освајања Вимблдона и 21. гренд слем титуле. 
 Новака ће у Старом двору дочекати градоначелник Београда Александар Шапић, председник Скупштине града Никола Никодијевић и министар   омладине и спорта Вања Удовичић
 Позивамо све медије и све суграђане да испрате овај величанствени догађај и да поздравимо нашег шампиона после великог успеха.
 Музички програм дочека почиње у 20 часова на платоу испред Старог двора. Након ДЈ публику очекује концерт Саше Ковачевића, а потом и бенд Дејана Петровића. Појављивање Новака Ђоковића на шампионском балкону очекује се око 21.10 часова.

 Обавезе претходног акредитовања за медијске куће нису потребне, сви су добродошли, али је неопходно да представници медија имају акредитиве своје медијске куће (акредитивне картице или легитимације).
    
Директно са бине програм ће преносити Радио телевизија Србије.

Напомена: Сниматељи и фоторепортери моћи ће да сниме атмосферу у публици са балкона Старог двора пре изласка Новака Ђоковића  у 20. 45, а затим ће програм дочека пратити са платоа испред Старог двора, у простору предвиђеном за новинаре.
     
После обраћања са балкона, Новак ће изјаве давати у холу Старог двора, око 21. 45 часова.