петак, 26. април 2024.

Корисницима услуга ЈКП-а „Инфостан технологије” доступна опција достављања рачуна путем електронске поште

Из Јавног комуналног предузећа „Инфостан технологије” су саопштили да је корисницима услуга овог предузећа омогућено да на порталу еСандуче брзо и лако активирају опцију слања рачуна путем електронске поште у сврху унапређења очувања и заштите животне средине.

Активирањем ове опције, корисници дају сагласност да ЈКП „Инфостан технологије” сваког месеца доставља рачуне на адресу електронске поште  регистрованих корисника на порталу еСандуче. Рачун ће се испоручивати у прилогу поруке електронске поште, која садржи и пречицу за једноставан приступ опцији плаћања.

Из овог предузећа позивају кориснике да изврше ажурирање података ако је у међувремену дошло до било каквих промена у вези са идентификацијом на порталу еСандуче или са простором за који се испоставља рачун.

Провера и ажурирање идентификационих података могу се извршити опцијом „Кориснички налог”, која се покреће из главног менија апликације еСандуче.

Пријављивање за слање рачуна путем електронске поште корисници могу извршити преко мобилне апликације и опције „Искључи слање рачуна”, која се покреће из главног менија или на страници: https://esanduce.rs/slanjeracuna, уколико користе веб-верзију платформе еСандуче. Подаци у вези са простором за који се испоставља рачун могу се ажурирати достављањем попуњеног одговарајућег обрасца доступног на страници https://infostan.rs/promene-podataka-na-racunima/ и релевантне документације путем поште, електронске поште на адресу infostan@infostan.rs или достављањем документације у било коју експозитуру ЈКП-а „Инфостан технологије”, чије су адресе и други подаци за контакт наведени на страници https://infostan.rs/ekspoziture-preduzeca/.

За потребе стручне подршке приликом ажурирања података, корисници могу се могу обратити Сервисном центу позивом на бројеве 11-0-11 и 0800/ 110-011, путем електронске поште на esanduce@infostan.rs или непосредно било којој од експозитура ЈКП-а „Инфостан технологије”, наводи се у саопштењу овог комуналног предузећа.