уторак, 23. април 2024.

Клиника за рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић” добитник признања „Звезда Београда 2023”

Признање „Звезда Београда 2023”, које традиционално од 2016. године додељује Канцеларија за младе Града Београда, уручено је данас Клиници за рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић”. Признање је уручила директорка Милица Папић, а у име клинике признање је примио директор прим. мр сци. мед. др Жељко Кањух, саопштено је из Канцеларије за младе.

Посети је присуствовао и представник Секретаријата за здравство, начелник Слободан Симеуновић. Клиника за рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић” предложена је из Секретаријата за здравство зато што сматрају да су њихов професионални приступ и залагање, као и остали остварени резултати значајно допринели квалитетном пружању здравствене заштите Београђана.

У претходних пет година признање су добили појединци, удружења, организације и институције. Признања „Звезде Београда 2023” добиће 20 удружења, појединаца, институција и организација, на предлог Канцеларије за младе, Секретаријата за здравство и Секретаријата за социјалну заштиту, чиме се потврђује одлучност Града Београда да давањем подршке оснажи удружења, институције и појединце на пројектима од значаја за Град Београд.

Како су саопштили из Канцеларије за младе, ове године симболично признање „Звезде Београда 2023” биће уручено приликом посете изабраним удружењима, организацијама, институцијама и појединцима. Жеља је, како су навели, да сваком добитнику укажу поштовање и пруже адекватнији вид промоције пројекта и рада самог удружења, организације, институције и појединца. Захваљујући посети радним просторијама, имају могућност да се боље упознају са њиховим радом и добрим идејама које примењују на територији града Београда.