понедељак, 24. фебруар 2020.

Радови на водоводној мрежи у пет општина

Потрошачи општина Савски венац и Раковица од сутра ће од 8 сати до среде, 26. фебруара, до 6 сати бити без воде у улицама Пивљанина Баја (бројеви 1–27), Славка Ћурувије, Диане Будисављевић, као и у насељима Миљаковац 2 и Миљаковац 3, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Истога дана, због планираних радова на општини Палилула, од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи на парној страни у Миријевском булевару (од Др Драге Љочић до Витезова Карађорђеве звезде).

Такође, потрошачи општине Врачар ће у среду од 8.30 до 18 сати бити без воде у Молеровој улици (од Кичевске до Хаџи Ђерине улице).

У среду од 8 до 18 сати без воде ће бити и становници општине Палилула у улицама Салвадора Аљендеа, Др Ника Миљанића, Хозе Матриа, Пабла Неруде, у Миријевском булевару (од Маријане Грегоран до Пере Ћетковића), улицама Мали Лесковац, Миријевско брдо и околним улицама.

Без воде ће истог дана од 8 до 16 сати бити и потрошачи насеља Плави хоризонти у општини Земун, као и потрошачи на парној страни ауто-пута за Загреб (од угла са ауто-путем за Нови Сад до Улице Светолика Никачевића).