петак, 23. октобар 2020.

Измена режима јавног превоза

Приликом редовног одржавања Улице Недељка Гвозденовића, на делу од Улице Душана Вукасовића до Улице Срђана Алексића, од 26. октобра до 23. новембра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Током извођења ових радова, возила са линија 70, 74, 75, као и ноћне линије 75Н, саобраћаће следећим улицама: Др Хуга Клајна, Недељка Гвозденовића, Марка Ристића, Грчком, Милана Вујаклије, Недељка Гвозденовића и даље редовно према граду.

Возила са линије 72 ће у оба смера саобраћати следећим улицама: Др Хуга Клајна, Љубинке Бобић, Гандијевом, Војвођанском, Сурчинском и даље редовно.

Возила ће на измењеним деловима својих траса користити сва постојећа, као и новоуспостављена стајалишта: „Марка Ристића 1” – стајалиште се успоставља у Улици Марка Ристића непосредно после улаза у објекат са кућним бројем 22; „Матије Вуковића” – стајалиште се успоставља у Грчкој улици на позицији аутобуске нише, 15 метара испред обележеног пешачког прелаза у зони раскрснице са Улицом Матије Вуковића; „Веспучијева” – стајалиште се успоставља у Улици Милана Вујаклије на позицији ЕД стуба испред објекта са кућним бројем 1, а као полазно стајалиште ће се користити стајалиште „Милана Вујаклије” у Улици Недељка Гвозденовића.