четвртак, 29. октобар 2020.

„Трофеј Београда” у плесу и боксу

Боксерски савез Београда организоваће 1. новембра „Трофеј Београда” у боксу у СРЦ „Пинки”, саопштавају из Секретаријата за спорт и омладину.

Очекује се учешће више од 50 јуниора из целе Србије, а борбе почињу од 12 часова. Постоји могућност доласка такмичара из Црне Горе и Босне и Херцеговине, у зависности од епидемиолошке ситуације. У такмичењу ће учествовати и актуелни прваци државе.

Током предстојећег викенда, Плесни савез Београда ће у Спортском центру „Мастер” у Земуну организовати 19. пут „Трофеј” и Првенство Београда у спортском плесу.

У суботу, 31. октобра, од 10 до 21 час на програму ће бити дисциплине савремених плесова. Дан касније, у недељу, 1. новембра, одржаће се такмичење у латиноамеричким и стандардним плесовима, а програм ће трајати од 10 до 17 часова.

Плесни савез Београда обезбедио је пренос ових такмичења уживо путем линка, како би и у време пандемије, када присуство публике није дозвољено, љубитељи плеса, родитељи, навијачи и сви заинтересовани могли да уживају у спортском плесу.