понедељак, 27. јануар 2020.

Планирани радови на водоводној мрежи у уторак

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у уторак, 28. јануара, од 8.30 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у појединим улицама на територији ове општине, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Без воде ће бити улице: Бајдина, Црвенa звездa, Златиборска, Зелено брдо, Николе Вулића, Стеве Варгаша, Келтска, Трибалска, Жидоварска, Ивана Радовића, Аписова, Забрђанска, Слободана Принципа, 1. новембра, Петра Колендића, Сингидунумска и Дрежничка.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Раковица, истога дана од 8 до 17 сати без воде ће бити потрошачи у следећим улицама: Луке Војводића, Годоминској, Миле Димић, Водице, Снежане Хрепевник, Милице Српкиње, Гусларској, Какањској, Космајског одреда, Рујица, Старца Милије, Пилота Ратка Јовановића, Др Миливоја Петровића и Краљице Јелене.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а потрошачи се моле да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси: www.bvk.rs.