петак, 24. март 2023.

Бесплатни термини за грађане у Спортском селу

Брига о грађанима приоритет је руководства Општине Савски венац, које се труди да омогући што више бесплатних спортско-рекреативних садржаја за све узрасте, саопштили су из ове градске општине.

Један од програма намењених становницима Савског венца су и бесплатни термини за спорт и рекреацију у комплексу Спортског села у Делиградској улици. Овај мултифункционални комплекс нуди различите спортско-рекреативне садржаје за целу породицу.

Поред основних школа са територије општине, које средом и четвртком имају бесплатне термине за организоване посете и коришћење садржаја Спортског села, свим грађанима Савског венца бесплатно су на располагању отворени терени за одбојку, кошарку и фудбал, радним данима од 15 до 17 часова, уз претходну резервацију на број телефона 062/680-820.

Спортски терени који се налазе у оквиру Спортског села пре неколико година комплетно су обновљени, а уз адекватно одржавање и домаћинско управљање комплекс је поново постао омиљено место за спортисте, рекреативце, децу и родитеље ове општине.

Из ове општине позивају основне школе са Савског венца, које још увек нису користиле ову могућност, да резервишу бесплатан термин и својим ученицима омогуће спортске активности на теренима Спортског села, наводи се у саопштењу.