петак, 24. март 2023.

Радови на Чукарици, испирање водоводне мреже у Раковици

Због планираних радова на објекту београдског водоводног система на општини Чукарица, у понедељак, 27. марта, од 7 до 15 часова без воде ће остати потрошачи у насељу Рушањ, као и у Улици Јеличићев венац у насељу Сремчица, саопштено је из ЈКП-а „Београдски водовод и канализација”.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Раковица од понедељка, 27. марта, до суботе, 1. априла, због чега ће повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 часова осетити следећи потрошачи:
– 27/28. марта – Топчидерска улица, Булевар патријарха Павла, Патријарха Димитрија и насеље Стара Раковица;
– 28/29. марта – насеље Ресник;
– 29/30. марта – насеља Миљаковац 1 и 2, Канарево брдо и Кошутњак;
– 30/31. марта – Улица кнеза Вишеслава и насеља Видиковац, Лабудово брдо и Петлово брдо;
– 31. март / 1. април – насеље Раковица и део рејона оивичен улицама Кнеза Вишеслава, Славка Родића, Патријарха Димитрија и Црнојевића.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Молимо потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на нашој веб-адреси www.bvk.rs.