среда, 17. април 2024.

Радови на водоводној мрежи

Због радова „ЕПС Дистрибуција” Београд и прекида у снабдевању електричном енергијом више објеката београдског водоводног система, у четвртак, 18. априла, од 8.30 до 15 часова без воде ће остати потрошачи у општини Гроцка, најављено је из ЈКП-а „Београдски водовод и канализација”.

Без воде ће остати потрошачи у следећим улицама у насељу Винча: Саве Ковачевића, Винчански вис, Бели багрем, Великоселској, Видовданској, Дунавски до, Земунској, Зрењанинској, Ђуре Стојковића, Милоша Обреновића (од Ђуре Стојковића до Рашке), Београдској и околним улицама.

Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Звездара, такође у четвртак, од 8.30 до 18 часова без воде ће остати потрошачи у улицама Захумској, од Челопечке до Милорада Шапчанина, као и Челопечкој, од Краљице Марије до Захумске.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна.

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број 11-0-11 или на бесплатни број телефона 0800/11-00-11за све позиве из фиксне телефоније, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.