петак, 26. април 2024.

Понуда Београда на првом Међународном сајму туризма у Сарајеву

Туристичка организација Београда од 25. до 27. априла представиће понуду наше престонице на првом Међународном сајму туризма у Сарајеву, под називом „Sarajevo destination festival”. Сајам ће се одржати у СКП центру „Скендерија” и, поред промоције туристичке понуде учесника, обухватиће низ пословних састанака, радионица, конференција и стручних предавања.

Посетиоци ће на штанду ТОБ-а имати прилику да се ближе упознају са понудом за градски одмор у Београду и свим могућностима за путовање која су на располагању туристима из БиХ, који се иначе већ годинама налазе на листи топ 10 када је у питању туристички промет Београда. Према броју долазака у Београд у претходној години, туристи из БиХ заузимају четврто место, док по броју остварених ноћења осмо место.

Културна и гастрономска понуда, понуда за активни одмор, познате туристичке знаменитости и градске амбијенталне целине наћи ће се у фокусу презентације ТОБ-а на овом сајму који ће, поред сајамског дела, обухватити и пословне састанке. 

Посебна пажња биће посвећена летњој туристичкој понуди Београда, са нагласком на летње градске манифестације које посебно привлаче туристе из региона.

На штанду ТОБ-а за посетиоце сајма биће организована и наградна игра ,,Викенд у Београду” са питањима о нашем главном граду.