петак, 26. април 2024.

Радови на водоводној мрежи у понедељак

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у понедељак, 29. априла, од 8 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у улицама Радивоја Марковића, од Владимира Поповића до Миријевског венца, и Пере Вељковића, од Грге Јанкеса до Радивоја Марковића, саопштавају из ЈКП-а „Београдски водовод и канализација”.

Истога дана, на општини Земун, од 8.30 до 18 сати воду неће имати ни потрошачи у Призренској улици, од Угриновачке до Карловачке улице.

Због радова „ЕПС Дистрибуције” Београд и прекида у снабдевању електричном енергијом више објеката београдског водоводног система на општини Гроцка, у понедељак, 29. априла, од 8.30 до 15 сати без воде ће остати потрошачи у насељу Винча у Саве Ковачевића, Винчанском вису, Белом багрему, Великоселској, Видовданској, Дунавском долу, Земунској, Зрењанинској, Ђуре Стојковића, Милоша Обреновића (од Ђуре Стојковића до Рашке), Београдској и околним улицама.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације, потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800/11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније. Обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.