среда, 21. септембар 2016.

Нови стикер пакет „Young Love In Belgrade” на „Viber”-у

Након Москве, Париза, Њујорка и Токија, Град Београд добија „Viber Sticker Pack” из серије стикера „Young Love In...”. Тридесетак особености Београда налази се на сличицама форматираним у „стикер пакету” ,који ће преко 754 милиона корисника „Viber”-а широм света моћи да употребљава у редовној комуникацији. 

Стикер пакет „Young Love In Belgrade” глобалне апликације за размену порука намењен је како Београђанима тако и гостима Београда и биће доступан и на српском и на енглеском језику. Овом јединственом пакету „налепница” које се користе у апликацији „Viber” тема је Београд, Београђани, њихов дух, сленг и навике.

Дизајн тим из „Viber” централе у Тел Авиву израдио је стикере, чији визуелни садржај представља главни град Србије и који имају за циљ да промовишу Београд као светску туристичку дестинацију. Београд је изабран да се нађе међу првих десет светских метропола које су постале део серије глобално доступних и омиљних стикера „Young Love In…”.

Популарни пар своју љубав овога пут доживљава управо у главном граду Србије – крај споменика Победнику, забављајући се на нашим рекама, возећи бицикл Савском променадом, шетајући Скадарлијском калдрмом и густирајући домаће специјалитете, „кулирајући” на култним местима ...

Са циљем промоције пакета стикера „Young Love In Belgrade”, Град Београд и компанија „Viber” у среду, 28. септембра, у 17 часова заједно организују велики музички спектакл на Тргу републике, када ће Београђани и гости Београда уживати у наступу Сент Луис бенда и Саре Јовановић.