петак, 23. септембар 2016.

Продаја 13 станова у својини града

Комисија за спровођење поступка отуђења јавним надметањем непокретности на којима је носилац права јавне својине Град Београд огласила је данас отуђење непокретности у јавној својини Града Београда у поступку јавног надметања. Отуђује се 13 станова различитих величина (гарсоњере, једнособни, једноипособни, двоипособни и трособни) који се налазе у разним деловима града. Непокретности се могу разгледати сваког радног дана од 3. до 21. октобра, од 11 до 15 часова, уз обавезну претходну најаву. Отуђују се  у виђеном стању, без права купаца на накнадну рекламацију.

У јавном надметању могу учествовати сва физичка и правна лица, у складу са законом, која до 24. октобра доставе потпуне пријаве. Лица која су заинтересована за куповину више непокретности из овог огласа морају доставити пријаву за сваку непокретност посебно.

Све потребне информације поводом огласа (текст огласа, образац пријаве, упутство о начину уплате депозита), као и увид у документацију у вези са наведеним непокретностима (извод из листа непокретности, процена тржишне вредности стана и друго), могу се добити у Секретаријату за имовинске и правне послове Градске управе Града Београда, Улица 27. марта 43-45, I спрат, канцеларија број 156, и на телефон број 011/2753-763, од 9 до 15 часова.

Пријаве за учешће у јавном надметању потребно је поднети на писарници Градске управе Града Београда у Улици 27. марта 43-45 или послати поштом. Јавно надметање ће се одржати 28. октобра у 12 часова у сали II у сутерену пословне зграде Градске управе града Београда у Улици 27. марта бр. 43-45. Спровешће га Комисија за спровођење поступка отуђења јавним надметањем 13 непокретности на којима је носилац права јавне својине Град Београд.