субота, 18. фебруар 2017.

Нове расхладне витрине на пијаци „Смедеревски ђерам”

Јавно комунално предузеће „Градске пијаце” и у 2017. години наставља са осавремењивањем пијачне опреме на београдским пијацама, а прва у овој години која је добила лепши изглед јесте млечна хала на пијаци „Смедеревски ђерам”, наводе из овог предузећа.

Како је прецизирао Иван Сочо, директор ЈКП „Градске пијаце”, млечна хала је опремљена са 13 нових расхладних витрина са по два продајна места, извршени су молерско-фарбарски радови, а биће и комплетно замењене плоче спуштеног плафона.

– Нове расхладне витрине много су фукционалније, имају већу изложбену површину и хладан бункер испод целе изложбене тацне, што ће корисницима омогућити очување квалитета млечних и сувомеснатих производа, а суграђанима већу сигурност приликом куповине – рекао је Сочо.

Он је додао да је један од примарних задатака предузећа добра хигијенска и произвођачка пракса са чијом применом ће се наставити и у наредном периоду. 

Водећи рачуна о купцима, грађанима Београда и пословним партнерима, иако то није у надлежности предузећа, „Градске пијаце” ће наставити са спровођењем комерцијалних анализа намирница животињског порекла, како би се утврдила исправност и здравствена безбедност производа и тако оправдало поверење грађана којима су београдске пијаце незаобилазно место куповине.