недеља, 23. април 2017.

Радови на водоводној мрежи

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Гроцка, у понедељак, 24. априла, од 7 до 17 сати без воде ће остати потрошачи у улицама Војводе Степе Степановића, Жикице Јовановића Шпанца и околним улицама у насељу Калуђерица и у Забранској улици и околним улицама у насељу Лештане, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Истог дана, због радова „ЕПС Дистрибуцијa” Београд и прекида у снабдевању електричном енергијом објекта београдског водоводног система, од 8 до 20 сати без воде ће остати потрошачи у насељима Сланци и Велико Село. У наведеном периоду без воде ће остати и гробље Лешће.  

На општини Стари град и Чукарица, у уторак 25. априла, од 5 до 20 сати, умањен притисак и повремени прекид у снабдевању воде осетиће потрошачи на Теразијском платоу и у следећим улицама: Љешкој, Пожешкој, Илије Ђуричића са околним улицама и потрошачи између улица Шумадијски трг и Ваљевске.
За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђенe су ауто-цистерне, а из овог градског предузећа моле потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.