среда, 18. октобар 2017.

Дводневни коњички турнир за викенд

Коњички савез Београда ће у суботу и недељу, 21. и 22. октобра, организовати дводневни коњички турнир у прескакању препона под називом „Трофеј Београда 2017”. Такмичење ће се одржати у КСЦ „L’amour du cheval” са почетком у 10 сати.

Оба дана пропозицијама су предвиђене утакмице висина од 70 до 135 центиметара. За победника „Трофеја Београда” могу се борити такмичари у категорији деце и у категорији јуниора. Осим „Трофеја Београда”, посебно и само за категорију деце  организује се „Мали Трофеј Београда” са нижим висинама препона, примереним њиховом узрасту. Утакмице ће бити отворене и за све остале категорије: женске јахаче, младе јахаче до 21 године, као и за сениоре. Учешће су најавили и потврдили такмичари из најбољих београдских коњичких клубова, као и из целе Србије. 

Програм почиње у суботу у 10 сати. Утакмице су предвиђене на свака 2 сата. У суботу, као и у недељу, предвиђене су по четири утакмице. Победници „Малог Трофеја Београда” и „Трофеја Београда” биће проглашени у недељу по завршетку утакмица које почињу у 11 и 13  сати.