уторак, 13. фебруар 2018.

Сајам запошљавања 21. фебруара у Дому омладине

Филијала за град Београд Националне службе за запошљавање позива незапослене суграђане на велики Београдски сајам запошљавања и пракси, који ће бити одржан 21. фебруара, од 10 до 16 сати, у Дому омладине Београда.

Понуду слободних послова представиће више од 110 фирми, којима је потребно преко 3.000 радника различитих профила и степена квалификација: правника, менаџера продаје, оператера у кол центру, производних и физичких радника, радника обезбеђења, инжењера и техничара, продаваца, саветника за осигурање, месара, касира, магационера, медицинских сестара, неговатеља и лекара, програмера, административаца и комерцијалиста, ауто-механичара, ауто-електричара, графичара и дизајнера, фармацеута, технолога, конобара, кувара, хигијеничара, рецепционера, грађевинских и машинских радника, туризмолога, возача аутобуса и друго.

У оквиру пратећег сајамског програма, у биоскопској сали Дома омладине ће од 11 до 15.30 сати бити организована радионица „Знањем до циља”, намењена будућим предузетницима који планирају покретање приватног бизниса, док ће у Малој сали од 12 до 13 сати бити организована презентација актуелних јавних позива НСЗ-а за ову годину.

Сви који су у потрази за послом имаће прилику да на сајму успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају своје радне биографије (CV). На штанду Националне службе сви заинтересовани ће добити информације о актуелним програмима за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена и помоћ у писању радне биографије.

Организатори Београдског сајма запошљавања и пракси су Скупштина Града Београда, Београдска филијала НСЗ и Привредна комора Србије – Привредна комора Београда. Званично отварање манифестације је у 11 сати, када ће се присутнима обратити представници партнерских институција, организатора сајма.