четвртак, 16. август 2018.

Пријава за Карневал бродова до 23. августа

Туристичка организација Београда упутила је позив власницима речних пловила да се пријаве за учешће на 14. Београдском карневалу бродова и буду део атрактивне ревијалне поворке на води.

Програм овогодишњег Београдског карневала бродова, поред централног дела програма на води, чини садржајан програм на обали – концерти, наступ карневалских група као и бројне пунктове намењене најмлађим посетиоцима, саопштено је из Туристичке организације Београда. 

Дуж читаве променаде, у сарадњи са Министарством пољопривреде, биће постављена „еко зона“ посвећена здравом начину живота. Посетиоци ће на овом базару моћи да се упознају са домаћим произвођачима органске хране и другим производима.

Посебан куриозитет ове године представљаће спектакуларни прелет летелица авио компаније „Prince aviation пред почетак програма на води.

Београдски карневал бродова, као традиционална градска манифестација чији покровитељ је Град Београд, има за циљ промоцију река Саве и Дунава, чије Ушће, заједно са Великим ратним острвом, чини целину по којој је Београд препознатљив у Европи и свету.

Пријаве за учешће могу да се поднесу на број телефона 062/8852243 најкасније до четвртка 23. августа