четвртак, 6. децембар 2018.

Отказан уговор фирми „Мултиком”

ЈКП „Паркинг сервис” саопштило је данас да је отказало уговор фирми Драгана Ђиласа „Мултиком” о коришћењу једног паркинг места, јер је утврђено да су преградили део јавне гараже и користили незаконито још три паркинг места.

Како се наводи у саопштењу, Уговор о закупу паркинг места у гаражи са резервисаним паркинг местима „Пожаревачка” фирми „Мултиком” отказан је данас. 
Истрагом коју је спровело ЈКП „Паркинг сервис” утврђено је да је фирма  „Мултиком” бесправно користила три паркинг места противно одредбама Уговора о закупу, стоји у саопштењу.

Према уговору који је ова фирма потписала са ЈКП „Паркинг сервис” пре десет година, плаћан је паркинг за једно путничко возило. Компанија „Мултиком” је без дозволе „Паркинг сервиса” преградила део јавне гараже, затворивши противпожарни пут, и паркирала четири возила. 

Због непоштовања одредаба Уговора о закупу, уговор је једнострано отказан фирми „Мултиком”, без остављања отказног рока. Фирма „Мултиком” мора одмах напустити објекат, а ЈКП „Паркинг сервис” ће поднети тужбу за неовлашћено коришћење, као и за накнаду штете. Свако даље задржавање возила и ствари на том месту сматраће се бесправним и повлачиће покретање даљих мера и поступака, наводи се у саопштењу ЈКП „Паркинг сервис”.