субота, 9. фебруар 2019.

Делови Раковице и Палилуле у понедељак и уторак без воде

Планирани радови на водоводној мрежи на општинама Раковица и Палилула проузроковаће у понедељак 11. и уторак 12. фебруара престанак водоснабдевања у појединим деловима ових општина, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација“.

Када је Раковица у питању, у понедељак од 9 до 14 часова воду неће имати потрошачи у улицама Вукасовићевој (између улица Борске и Славољуба Вуксановића), Ивана Мичурина и Борској 70а. 

На општини Палилула, у уторак 12. фебруара од 7.30 до 22 сата без воде ће остати потрошачи у улицама Патриса Лумумбе (између улица Уралске и Сврљишке), Стевана Христића, Јабучкој, Пана Ђукића, Срнетичкој (између улица Пана Ђукића и Јухорске), Јухорској и околним улицама.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а из „Водовода“ апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу да се потраже на адреси www.bvk.rs.