петак, 6. децембар 2019.

Измена режима линија јавног превоза због радова у Венизелосовој

Током извођења радова на монтажи опреме за грејање и хлађење у Венизелосовој 54, у недељу ће од 7 до 17 часова доћи до измена у раду линија јавног превоза. Како је прецизирано из Секретаријата за јавни превоз, током радова биће постављена ауто-дизалица у висини аутобуског стајалишта „Војводе Добрњца”, због чега ће доћи до потпуног затварања коловоза у делу ове улице, од Кнез Милетине до зоне раскрснице са Будимском, па ће возила јавног превоза саобраћати измењено.

Возила са линија 37 и Е2 ће у оба смера саобраћати следећом трасом: Поенкареова – Цвијићева – Булевар деспота Стефана – Браће Југовић – Дечанска – Трга Николе Пашића и даље редовном трасом, а возила са линије 79 трасом: Цвијићева – Поенкареова – Кланачки кеј – Дунавска – Жоржа Клемансоа – Вензилосова и даље редовном трасом. На измењеном делу трасе, возила ће користити сва постојећа стајалишта.

Измена појединих трамвајских линија

Током радова на враћању челичне прелазне конструкције на Мосту на Ади, на којој се налази дилатација од хиљаду милиметара, у стање предвиђено пројектом, од 7. до 8. децембра, у 15.30 часова доћи ће до промена у раду линија јавног превоза. 

Линија 11 имаће следећу трасу: Карађорђева – Стари савски мост – Земунски пут – Милентија Поповића – Булевар Милутина Миланковића и даље редовно, док ће линија 13 саобраћати трасом: саобраћајница поред Хиподрома – Булевар војводе Мишића – Мостар /надвожњак/ – Савска – Савски трг – Карађорђева – Стари савски мост – Земунски пут – Милентија Поповића – Булевар Милутина Миланковића и даље редовном трасом. Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.

Привремено се мењају трасе 25 и 25П

Током радова на прикључењу стамбеног објекта на канализациони систем у Љубићкој улици у висини кућног броја 24, од 8. до 9. децембра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза. Потпуно се затвара коловоз у Љубићкој, на делу од Кумодрашке до Данијелове. 

Возила са линија 25 и 25П ће у оба смера саобраћати следећим улицама: Браће Јерковић, Дарвиновом, Заплањском, Пеке Павловића, Мишка Јовановића, Крушевачком и даље редовном трасом.

На измењеном делу трасе, возила ће користити сва постојећа стајалишта.