среда, 19. фебруар 2020.

У четвртак без воде делови Вождовца, Раковице и Новог Београда

Због планираних радова на водоводној мрежи, потрошачи на парној страни Улице војводе Степе (у делу од Никшићке до Капетана Завишића) остаће сутра без воде од 8.30 до 18 сати, наводи се у саопштењу „Београдског водовода и канализације”.

У истом периоду без воде ће бити и потрошачи у Булевару ослобођења, од Босе Милићевић до Капетана Завишића, у Капетана Завишића и Никшићкој, од Војводе Степе до Јове Илића, Билећкој, од Босе Милићевић до Капетана Завишића, и потрошачи у улицама Босе Милићевић и Мите Ценића.

Такође, због планираних радова на водоводној мрежи на општини Раковица, у четвртак од 8 до 22 сата без воде ће остати потрошачи у улицама Пилота Михајла Петровића 14–32, Годоминској, Милице Српкиње, Снежане Хрепевник, Миле Димић, Рујица, Старца Милије, Др Миливоја Петровића, Црнојевића, Гусларској, Космајског одреда, Какањској, Водице и Краљице Јелене.

На општини Нови Београд ће у четвртак од 8 до 16 сати без воде бити и потрошачи у улицама Јурија Гагарина 40–50 и Др Ивана Рибара (бројеви 49–61; 63–73; 75–87).

Из „Водовода” апелују на потрошаче у овим деловима града да припреме неопходне залихе воде, а за најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се наћи на веб-страници www.bvk.rs.