среда, 19. фебруар 2020.

Измене у режиму саобраћаја у Поенкареовој и Венизелосовој улици

Током извођења радова на постављању стубова тролејбуске контактне мреже у Поенкареовој улици, као и на монтажи крана у Венизелосовој улици доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Возила јавног превоза ће се од сутра од 12 сати до петка 21. фебруара до краја дана, у смеру према Дунав станици, кретати редовно, док ће у смеру ка Кнежевцу саобраћати улицама: Поенкареовом, Јована Авакумовића, Булеваром деспота Стефана, Цвијићевом, Поенкареовом и даље редовно.

Због монтаже крана на стамбеном објекту у Венизелосовој улици на броју 29, од суботе до понедељка, од 22. до 24. фебруара доћи ће до потпуног затварања коловоза у овој улици, на делу од Кнез Милетине до зоне раскрснице са Будимском улицом.

Возила јавног превоза 37 и Е2 ће саобраћати у оба смера улицама: Поенкареовом, Цвијићевом, Булеваром деспота Стефана, Џорџа Вашингтона, Цара Душана, Француском и даље редовном трасом.

Возила са броја 79 ће у оба смера саобраћати следећом трасом: Цвијићева – Булевар деспота Стефана – Џорџа Вашингтона – Цара Душана и даље редовном трасом.

На измењеном делу трасе возила ће користити сва постојећа стајалишта.