среда, 30. септембар 2020.

Мобилна апликација „е.Сандуче” доступна за преузимање

Пратећи најновије дигиталне трендове, Јавно комунално предузеће „Инфостан технологије” пустило је у рад мобилну апликацију „е.Сандуче”, како би корисници брже и лакше добијали и плаћали своје рачуне, саопштено је из овог предузећа. 

Како се наводи, мобилна апликација „е.Сандуче” је корисницима доступна за преузмање на платформама iOS и Android. За само неколико тренутака корисници својим паметним телефонима могу преузети бесплатно мобилну апликацију „е.Сандуче” на Google Play и App store.

На почетку сваког месеца, пре штампе и дистрибуције рачуна на кућне адресе, корисници ће добијати нотификацију да им је рачун стигао на мобилну апликацију „е.Сандуче”. Једним кликом на нотификацију корисници могу веома брзо и безбедно да плате рачун. Предузеће ће такође обавештавати нотификацијом кориснике о року за коришћење попуста од пет, шест и седам процената, како би све редовне платише на време могле да искористе своје попусте и плате рачуне умањено.

Уколико искључите слање рачуна путем поште, определићете се да своје рачуне добијате електронским путем и да на тај начин заједно са нама учествујете у очувању и заштити животне средине, поручују из ЈКП „Инфостан технологије”. 

Са циљем да додатно заштити своје кориснике због епидемије вируса COVID-19, ЈКП „Инфостан технологијеˮ потрудило се да поред веб-платформе, рачуни обједињене наплате буду још ближи и доступнији. Корисници од сада могу плаћати рачуне мобилним телефоном само једним кликом, потпуно безбедно из својих домова и са било ког другог места, без чекања у редовима испред шалтера.

Портал „е.Сандуче” бележи велико интересовање корисника за најбрже, најбезбедније и најјефтиније плаћање рачуна само једним кликом платним картицама. У овом тренутку више од 70.000 задовољних корисника плаћа електронски рачуне обједињене наплате без трошкова провизије, при чему број регистрованих корисника расте свакодневно великом брзином, наводи се у саопштењу.