уторак, 10. септембар 2019.

Секретаријат за јавни превоз

Обавештење о обустави поступка за јавну набавку 7/19

На основу члана 55 став 1. тачка 10. и члана 57. Закона о јавним набавкама (,,Службени гласник РС”, бр. 124/12, 14/15 и 68/15 у даљем тексту: Закон ),
ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА
Секретаријат за јавни превоз

27. марта 43-45, Београд

објављује

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОБУСТАВИ ПОСТУПКА
јавна набавка услуга у отвореном поступку, 7/19 – Израда студије: ,,Анализа стања безбедности саобраћаја у јавном превозу у Граду Београду са предлогом стратешких праваца деловања у циљу унапређења безбедности саобраћаја јавног превоза”

1. Назив, адреса, интернет страница Наручиоца: Град Београд, Градска управа града Београда, Секретаријат за јавни превоз, Београд, ул. 27. марта 43-45, Београд
Интернет страница: www. bgprevoz.rs, https://nabavke.beograd.gov.rs
2. Врста наручиоца: орган јединице локалне самоуправе.
3. Опис предмета јавне набавке, назив и ознака из општег речника набавки: Израда студије ,,Анализа стања безбедности саобраћаја у јавном превозу у граду Београду са предлогом стратешких праваца деловања у циљу унапређења безбедности саобраћаја јавног превоза“, јавна набавка услуга ОРН: 71241000 – 9 студије изводљивости, саветодавне услуге, анализе.
4. Процењена вредност јавне набавке: 6.666.666,67 динара без ПДВ-а.
5. Број примљених понуда и подаци о понуђачима: за предметну јавну набавку дана 09.08.2019. године објављен је Позив за достављање понуда и Конкурсна документација, за датум отварања понуда одређен је 9.9.2019 године. Дана 23.08.2019. године донета је Одлука о обустави поступка јавне набавке, која је истог дана објављена на Порталу јавних набавки, Порталу јавних набавки града Београда и интернет страници Наручиоца. У току рокова за достављање и отварање понуда, а до доношења Одлуке о обустави поступка јавне набавке, није пристигла ниједна понуда. 
6. Разлог за обуставу поступка: Секретаријат за јавни превоз је, као Наручилац, утврдио да престаје потреба  за спровођењем поступка јавне набавке услуга: Израда студије ,,Анализа стања безбедности саобраћаја у јавном превозу у граду Београду са предлогом стратешких праваца деловања у циљу унапређења безбедности саобраћаја јавног превоза“, редни број јавне набавке 7/19, с обзиром да се нису стекли предуслови за реализацију предметне јавне набавке, односно, с обзиром да да је у току реализација великог броја саобраћајно-инфраструктурних пројеката који за последицу имају измену режима саобраћаја у зони радова и стим у вези  измену рада линија јавног градског превоза путника. Из ових разлога Секретаријат за јавни превоз је обуставио предметни поступак јавне набавке. 
7. Када ће поступак бити поново спроведен: Наручилац неће понављати предметну јавну набавку у току исте буџетске године, односно у наредних шест месеци.