уторак, 28. фебруар 2023.

Скупштина града Београда

Позив за подношење понуда у поступку за набавку услуге број 01/23

СКУПШТИНА ГРАДА БЕОГРАДА
ул. Драгослава Јовановића бр. 2

ПОЗИВ
за подношење понуда у поступку за набавку услуге - Куповина времена за телевизијско емитовање програмског садржаја  – пренос седница Скупштине града Београда, преноса важних догађаја од значаја за Град и емитовање специјалних емисија о одржаним седницама

Набавка број: 01/23

Град Београд – Скупштина Града Београда, у својству Наручиоца, у складу са Правилником о ближем уређењу начина и процедуре планирања, спровођења поступка јавне набавке, праћења извршења уговора о јавној набавци и начина планирања и спровођења набавки на које се закон не примењује и набавки друштвених и других посебних услуга („Службени лист града Београда“ бр. 88/2020 и 45/2022), позива сва заинтересована лица да припреме и поднесу понуде у писаној форми, за набавку услуге у складу са овим позивом и Конкурсном документацијом која је прилог овог позива, а у циљу закључења уговора.

1. Назив, адреса и интернет страница наручиоца: Град Београд, Скупштина Града Београда, Драгослава Јовановића, бр. 2, Београд, www.beograd.rs
2. Врста наручиоца: орган локалне самоуправе.
3. Врста поступка набавке: Чланом 12. став 1. тачка 2) Закона о јавним набавкама („Сл. гласник РС” бр. 91/19, у даљем тексту: Закон), прописано је да се на куповину времена за телевизијско, односно радијско емитовање, односно времена за емитовање програмских садржаја, од пружаоца медијских услуга, не примењују одредбе Закона. Набавка услуге куповине времена за телевизијско емитовање програмског садржаја - пренос седница Скупштине града Београда, преноса важних догађаја од значаја за Град и емитовање специјалних емисија о одржаним седницама. Набавка број: 01/23., предвиђена је у Списку набавки Наручиоца на које се Закон не примењује за 2023. годину.
4. Предмет набавке је услуга куповине времена за телевизијско емитовање програмског садржаја- пренос седница Скупштине града Београда, преноса важних догађаја од значаја за Град и емитовање специјалних емисија о одржаним седницама. Набавка број: 01/23.
5. Назив и ознака из општег речника набавке: 92220000-9 Телевизијске услуге.
6. Поступак набавке се спроводи ради закључења уговора о набавци.
7. Критеријум за доделу уговора: најнижа понуђена цена.
8. Начин преузимања конкурсне документације, односно интернет адреса где је конкурсна документација доступна: Конкурсна документација може да се преузме на интернет страници наручиоца www.beograd.rs
9. Начин подношења понуда и рок за подношење понуда: Понуде се припремају и подносе у складу са позивом за подношење понуда Наручиоца и Конкурсном документацијом која је прилог Позива. Понуђач може да поднесе само једну понуду.

Понуде морају бити достављене у затвореној коверти или кутији, на адресу Наручиоца: Град Београд, Скупштина Града Београда, Драгослава Јовановића бр. 2, писарница, најкасније до 6. марта 2023. године, до 12 часова, са назнаком: „ПОНУДА ЗА НАБАВКУ УСЛУГЕ КУПОВИНЕ ВРЕМЕНА ЗА ТЕЛЕВИЗИЈСКО ЕМИТОВАЊЕ ПРОГРАМСКОГ САДРЖАЈА – пренос седница Скупштине града Београда, преноса важних догађаја од значаја за Град и емитовање специјалних емисија о одржаним седницама, број набавке 01/23 – НЕ ОТВАРАТИ”.
На полеђини коверте, односно кутије, назначити назив и адреса понуђача, контакт телефон као и име и презиме особе за контакт.

Понуда мора бити затворена на начин да се приликом отварања понуда може са сигурношћу утврдити да се први пут отвара. Понуда коју Наручилац није примио у року одређеном за подношење понуда, односно која је примљена по истеку дана и времена до којег се могу понуде подносити, сматраће се неблаговременом и иста ће бити враћена понуђачу неотворена.

У случају да понуду подноси група понуђача, на коверти је потребно назначити да се ради о групи понуђача и навести називе и адресу свих учесника у заједничкој понуди.

Наручилац ће, по пријему одређене понуде, на коверти, односно кутији у којој се понуда налази, обележити време пријема и евидентирати број и датум понуде према редоследу приспећа. Уколико је понуда достављена непосредно Наручилац ће понуђачу предати потврду пријема понуде. У потврди о пријему Наручилац ће навести датум и време пријема понуде.

10. Понуде ће бити јавно отворене 6. марта 2023. године у 12.30 часова, у просторијама Града Београда, ул. Драгослава Јовановића бр. 2., канцеларија бр 6.
11. Услови под којима представници понуђача могу учествовати у поступку отварања понуда: Отварању понуда могу присуствовати само овлашћени представници понуђача, који ће своја овлашћења предати Комисији пре отварања понуда. Овлашћење мора бити потписано од стране одговорног лица понуђача, са назнаком да се односи на предметну набавку.
12. Лице за контакт: Небојша Јаковљевић, е-mail адреса: predsedniksgb@beograd.gov.rs

У прилогу: Конкурсна документација за набавку број 01/23, услуга: Куповина времена за телевизијско емитовање програмског садржаја – пренос седница Скупштине града Београда, преноса важних догађаја од значаја за Град и емитовање специјалних емисија о одржаним седницама.