уторак, 13. август 2019.

Радови на водоводној мрежи на Палилули, Старом граду, Звездари и Гроцкој

Планирани радови на водоводној мрежи на општинама Палилула, Стари град, Звездара и Гроцка проузроковаће у четвртак 15. августа престанак водоснабдевања и умањен притисак у појединим деловима поменутих општина, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација“.

На општини Палилула у четвртак од поноћи до 5 сати умањен притисак ће осетити потрошачи у Улици Маријане Грегоран (од Војводе Мицка Крстића до Хусинских рудара), као и потрошачи у околним улицама.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Стари град, у четвртак од 8:30 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у Улици Браће Барух (од Мике Аласа до Солунске).

На општини Звездара у четвртак од 8:30 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у улицама Косте Нађа (парна страна од Пупинове до Михаила Булгакова), Улофа Палмеа (од Пупинове до Михаила Булгакова), Михаила Булгакова (од Косте Нађа до Матице српске), Матице српске (од Михаила Булгакова до Пупинове), доктора Велимировића, Бранка Ћопића и Франца Јанкеа.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општинама Звездара и Гроцка, у четвртак од 8 сати до 22 сата без воде ће бити потрошачи у насељу Калуђерица и у делу насеља Лештане оивиченом улицама Смедеревски пут, Саве Ковачевића и Гробљанска.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а из Водовода апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на адреси www.bvk.rs.