четвртак, 21. март 2024.

Измена режима рада линије 64

Током извођења радова на демонтажи крана у Улици Милана Ракића, у делу између улица Учитеља Милоша Јанковића и Батутове, од суботе, 23. марта, од 20 часова до недеље, 24. марта, до 8 часова доћи ће до промена у раду линије 64, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Током трајања радова доћи ће до затварања Улице Милана Ракића, од зоне раскрснице са Батутовом ка Улици учитеља Милоша Јанковића, па ће возила са линије 64 саобраћати измењеном трасом, и то: у смеру ка Шумицама улицама Батутовом, Булеваром краља Александра, Улицом Вјекослава Ковача, Дескашевом, Милана Ракића и даље редовном трасом, а у смеру ка Звездари улицама Милана Ракића, Дескашевом, Булеваром краља Александра, Батутовом улицом и даље редовном трасом.

Привремено се успостављају стајалишта: „Дескашева 1” (смер ка Звездари) у Улици Милана Ракића на позицији која се налази испред кућног броја 93, односно око пет метара испред зоне раскрснице са Улицом Јована Ђаје; „Дескашева 1” (смер ка Шумицама) у Улици Милана Ракића на позицији која се налази прекопута кућног броја 95, односно око 40 метара после зоне раскрснице са Улицом Јована Ђаје.