четвртак, 21. март 2024.

Због радова у Булевару Зорана Ђинђића измена јавног превоза

Током извођења радова на редовном одржавању коловоза у Булевару Зорана Ђинђића на Новом Београду, на делу од Улице антифашистичке борбе до Улице шпанских бораца (десна коловозна трака – потпуно затварање за саобраћај), које ће изводити ЈКП „Београд-пут” од суботе, 23. марта, до 1. априла, мења се режим рада возила на линијама јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Возила са линије 68, у смеру ка Блоку 70, саобраћаће следећом трасом: Булевар Зорана Ђинђића – Антифашистичке борбе – Булевар Михајла Пупина – Шпанских бораца – Булевар Зорана Ђинђића и даље редовном трасом. У смеру ка Зеленом венцу возила ће саобраћати редовном трасом.

Возила са линије 17, у смеру ка Земуну, ићи ће трасом: Булевар Арсенија Чарнојевића – Шпанских бораца – Булевар Зорана Ђинђића и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом.

Привремено се укида стајалиште „Антифашистичке борбе” (#332), у смеру ка Земуну, за линије 68 и 17. На измењеном делу траса возила ће користити постојећа стајалишта.