četvrtak, 26. maj 2016.

Uručene nagrade najboljim mladim recitatorima

Zamenica predsednika Skupštine Beograda Andrea Radulović uručila je danas nagrade deci i mladima koji su učestvovali na 56. Gradskom takmičenju recitatora, 16. Festivalu kratkih dramskih formi – memorijal „Dragoslav Simić”  i 31. Festivalu pozorišnih igara i mladih Beograda. 

–  Ova manifestacija predstavlja još jednu aktivnost Grada Beograda, gde postoji politika podržavanja mladih talenata i naše dece koja su pokazala da su veoma kreativna, da imaju svoj glas i da ga ispoljavaju. Moram da istaknem da nam je izuzetno drago zbog podrške organizaciji „Prijatelji dece Beograda”, koja ima zaista veliko srce, puno duha i sa decom predivno rade, motivišući ih da više trude i ispoljavaju svoj umetnički glas, na šta deca izuzetno dobro reaguju. U ime Grada Beograda i Fondacije za mlade talente još jednom ističem punu podršku ovakvim događajima. Nadamo se da ćemo  videti još više mladih talenata i nagrada koje su osvojili – istakla je Radulovićeva, koja je ovom prilikom primila zahvalnicu od organizatora.

Pokrovitelji programa su Gradska uprava Beograda i Sekretarijat za sport i omladinu, koji su zahvalili brojnim donatorima, među kojima su bili izdavači „Dereta” i  „Kreativni centar”, ali i mnogi drugi.