utorak, 12. septembar 2017.

Besplatni sadržaji za građane Rakovice

Gradska opština Rakovica tokom oktobra i novembra organizuje veliki broj besplatnih škola, kurseva i drugih sadržaja za građane Rakovice. Biće održane škole joge, plesa, pevanja, boksa i kik-boksa, fitnesa, gitare, bubnjeva, folklora i kurs samoodbrane za žene. Osim toga, studenti iz Rakovice imaće priliku da se prijave za besplatan kurs engleskog jezika, dok će punoletni sugrađani dobiti i besplatnu upotrebu teretane Sportskog centra „Rakovica”.

Prijavljivanje za besplatne sadržaje počeće 15. septembra i trajaće do 30. septembra, ili do popune mesta koja su ograničena. Pravo prijave imaju punoleteni građani koji imaju prebivalište na teritoriji Rakovice. Prijave se podnose na i-mejl adresu programirakovica@gmail.com ili pozivom na broj telefona 011/7850-144, gde je potrebno da građani ostave svoje podatke (ime, prezime, adresu), starost (imajući u vidu da neki od sadržaja imaju ograničenu ciljnu grupu). Obavezno je da se ostavi i kontakt telefon. 

Građani koji se prijave na vreme, pre popune mesta, vaučere za besplatnu upotrebu sadržaja za koji su se prijavili dobiće 1. oktobra u Gradskoj opštini Rakovica.