utorak, 23. januar 2018.

Besplatni sportski sadržaji u Rakovici

Gradska opština Rakovica ponovo je za građane obezbedila besplatne sadržaje. Tako će tokom februara i marta punoletni građani moći jedan mesec besplatno da koriste teretanu Sportskog centra „Rakovica” (Viševačka 2). Prijave se do 30. januara (ili do popunjenja mesta) mogu slati na mejl adresu: programirakovica@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti ime, adresu, broj telefona, datum rođenja i za koji se mesec prijavljuje (februar ili mart).

U saradnji sa Sportskim centrom „Lukić”, obezbeđeni su besplatna školica sporta za mališane, rekreativni boks i kik-boks, tae-bo i tekvondo. Za školicu sporta mogu se prijaviti mališani od tri do 11 godina, čiji roditelji imaju prebivalište na teritoriji Rakovice, dok je tekvondo namenjen za različite uzraste, za mališane od četiri godine pa sve do srednjoškolaca. Za ostale besplatne sadržaje, koji se održavaju u Sportskom centru „Lukuć”, mogu se prijaviti stariji od 14 godina. Za sve sadržaje se mogu prijaviti oni koji do sada nisu koristili besplatne sadržaje Sportskog centra „Lukić”. 

Sve prijave se šalju do 4. februara na mejl adresu: sportskicentarlukic@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime, godište (ili godište deteta koje roditelj prijavljuje), kontakt telefon, kao i mesec za koji se prijavljuje (februar ili mart).

U saradnji sa Karate klubom „Rakovica Kanon”, počelo je prijavljivanje za upis 11. generacije „Besplatne karate škole”, koja je namenjena maldima od pet do 14 godina. Ova škola se na teritoriji Rakovice sprovodi već šest godina, a do sada je besplatno karate treniralo više od 1.500 rakovičkih mališana. Za upis jedanaeste generacije „Besplatne karate škole” već sada vlada veliko interesovanje. Rok za prijavu je 31. januar ili do popune mesta. Prijave slati na mejl adresu: office@karaterakovicakanon.com. Pravo prijave imaju svi mladi uzrasta od 5 do 14 godina, sa prebivalištem u Rakovici. Besplatna škola karatea trajaće tokom čitavog drugog polugodišta i počeće 1. februara na više lokacija u opštini.