ponedeljak, 21. maj 2018.

Audicija za artiste i muzičare

Ocenjivanje artista i muzičara koji su se odazvali na javni poziv upućen slikarima, muzičarima i izvođačima artističkog programa za dobijanje odobrenja za nastupanje na javnim gradskim površinama za 2018. godinu biće organizovano 22. i 23. maja u Omladinskom pozorištu „Dadov” u Ulici Desanke Maksimović 6/1, saopšteno je iz Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.

Stručna komisija ocenjivaće artiste u utorak, 22. maja, počev od 12 časova, dok će ocenjivanje muzičara biti održano u sredu, 23. maja, od 9 do 17 časova.
U nekoliko grupa će biti organizovano ocenjivanje, a svi prijavljeni biće blagovremeno obavešteni o tačnom vremenu početka audicije za grupu u kojoj se nalaze.

U organizaciji Gradske uprave Grada Beograda ocenjivanje programa obavlja se jednom u toku godine tako što svaki član komisije dodeljuje bodove u rasponu od nula do deset. Po završenom postupku ocenjivanja, komisija predlaže Sekretarijatu za kulturu i Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima odobrenje za izvođenje kulturnog i artističkog programa na površinama javne namene u javnom korišćenju na teritoriji grada Beograda.

Za sve informacije prijavljeni artisti i muzičari mogu se obratiti „Beokomu” na telefone 0800-110-011 za pozive iz fiksne mreže Telekoma ili na 011/ 3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.