ponedeljak, 20. avgust 2018.

Nastavak akcije „Zaposlimo Zemun” na Zemunskom keju

U nastavku akcije „Zaposlimo Zemun”, Služba Zemun Nacionalne službe za zapošljavanje i Gradska opština Zemun organizuju u sredu, 22. avgusta, od 11 do 13 sati prezentaciju aktuelne ponude slobodnih poslova.

NSZ će u direktnom kontaktu ponuditi građanima ove beogradske opštine mogućnost zapošljavanja na slobodnim radnim mestima od kojih su trenutno najaktuelnija – administrativni radnici, magacioneri, kuvari, bravari, varioci, računovođe, prehrambeni tehnolozi, negovateljice, prodavci, medicinske sestre, referenti maloprodaje i veleprodaje, konobari, pomoćni radnici, spremačice, vaspitači, poslovođe, vozači B, C, E kategorije, stolari, kontrolori tehničke ispravnosti, frizeri...

Sa ciljem da se poveća zapošljavanje, ali i poverenje građana u institucije, u okviru akcije „Zaposlimo Zemun” svakog meseca se na otvornom prostoru održavaju prezentacije kako slobodnih poslova i programa i mera aktivne politike zapošljavanja tako i svih drugih usluga NSZ i Opštine Zemun. 

Teme prethodne tri prezentacije odnosile su se na predstavljanje javnih poziva NSZ (ispred GO Zemun), na predstavljanje aktuelne ponude sezonskih poslova (u Zemun Polju) i predstavljanje slobodnih poslova (u centru Zemuna). Na ovim događajima je oko 90 Zemunaca pokazalo interesovanje za neku od ponuda NSZ-a, a 10 nezaposlenih lica je i radno angažovano na sezonskim poslovima.

GO Zemun je aktivno učestvovala u realizaciji ovih događaja prezentacijom svojih programa i olakšica za građane. I u narednom periodu, a najmanje jednom mesečno, opština i NSZ će ovakve i slične događaje nastaviti da organizuju, a u najavi su prezentacije u Ugrinovcima, Batajnici i naselju Altina.