četvrtak, 11. oktobar 2018.

Grad Beograd podržava produkciju domaćih igranih serija

Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović obratio se sinoć prisutnima na proglašenju dobitnika „Zlatne antene” na Osmom međunarodnom festivalu domaćih igranih serija (FEDIS). On je okupljenima u Domu omladine Beograda poručio da mu je izuzetno zadovoljstvo što Grad Beograd podržava ovaj festival.

– U vašim serijama, između ostalog, možemo da vidimo sjajne slike našeg glavnog grada. Hvala vam na tome. Nadam se da ćete nastaviti da radite na tome da domaća produkcija serijskog programa bude još bolja i kvalitetnija. Imate iskrenu podršku grada i nastojaćemo da vam izađemo u susret koliko god je to moguće i ubuduće – istakao je Mladenović. 

On je podsetio da gradske službe pružaju neophodnu pomoć filmskim i serijskim ekipama i poručio im da istraju u svom stvaralaštvu, bez obzira na često oskudne finansijske mogućnosti. 

– Filmskoj industriji, a naročito domaćim televizijama, potrebno je što više kvalitetnog serijskog programa i zato vam želim mnogo uspeha u budućem radu – poručio je Mladenović. 

Nagrada „Zlatna antena” dodeljena je u 15 različitih kategorija.