petak, 19. oktobar 2018.

Hokej na travi, bridž i konjički sport ovog vikenda

„Trofej Beograda 2018” u hokeju na travu održaće se sutra s početkom u 12 časova u Pionirskom gradu (Kneza Višeslava 27). Svečano otvaranje takmičenja, čiji je pokrovitelj Sekretarijat za sport i omladinu, planirano je za 13 sati.

Svoje veštine i umeća promovisaće mladi igrači iz Svilajnca, Bosilegrada, Jagodine i Beograda. Na ovogodišnjem takmičenju prema tradiciji biće dodeljeni pobednički pehari Sportskog saveza Beograda, a proglasiće se najbolji igrač, najbolji strelac i najbolji golman takmičenja, navodi se u saopštenju iz ovog sekretarijata. 

Ovog vikenda, preciznije 20. i 21. oktobra, u Hotelu „Palas” održaće se i „Trofej Beograda” u bridžu. Takmičenje je trinaesto po redu, a očekuje se učešće oko pedeset domaćih i inostranih parova. 

Turnir počinje u subotu u 11 sati, dok je svečano otvaranje u 10.45. Organizator je Beogradski bridž savez, a pokrovitelj Sekretarijat za sport i omladinu. 

Konjički savez Beograda će 20. i 21. oktobra organizovati dvodnevno takmičenje Trofej Beograda u KSC „L amour du cheval”. 

Na programu su po četiri utakmice svakog dana, a organizator očekuje poštenu i fer borbu za osvajanje prvih mesta. 

Prva utakmica počinje u 10, a poslednja u 16 časova.